Edelachtbare, een kind heeft beide ouders nodig!

spmToen we in 2007 trouwden was dat vooral voor ons kind.
Ik ben niet zo van trouwen maar onze relatie was goed en bracht ons een zoon die toen 2 jaar was.  Zonder uitleg over beweegreden wilde mijn  vrouw enkele jaren later opeens scheiden, waarna het getouwtrek begon.
Moeder wilde niet dat wij elkaar nog zagen of spraken. Met het overeengekomen convenant in de hand moest ik u vragen de omgangsregeling te herstellen omdat moeder de afspraken negeerde.
Dit ging enkele jaren goed tot onze zoon 11 jaar was en tegen u zei dat hij zijn vader nooit meer wilde zien. Vind u dat niet raar voor een kind van 11…?
U herhaalde wat moeder daarna tegen u zei ” ik kan uw zoon niet dwingen als hij zelf niet naar vader wil” en besloot de omgangsregeling te stoppen. Hij zei dingen die hij nog nooit had gezegd en ook niet waar zijn.
U geloofde moeder en mijn zoon op zijn woord maar u deed geen feitenonderzoek, noch zocht u naar de waarheid. Ik vind dat vreemd meneer de rechter!
Door u zie of spreek ik hem nu al ruim twee jaar niet. Vind u dat niet ernstig?
Heeft u zich nooit afgevraagd hoe een jongen van 11 ertoe komt om zijn vader af te stoten?
Voor mij, meneer de rechter, bent u medeplichtig aan oudervervreemding, omdat u wist dat moeder de omgangsregeling al jaren ondermijnt. U heeft niet doorgevraagd om de waarheid te achterhalen maar prefereerde de makkelijkste weg, alsof u het geen bal kon schelen dat u mijn zoon zijn vader hiermee zou ontnemen!
Door u kan ik niet verder om mijn zoon op te voeden en te helpen zoals ik eerder deed. Zijn moeder wil dit niet. Dáárom ontstond alle ruzie die ons al jaren achtervolgt. Dat had u kunnen weten als u de stukken goed had gelezen.
Ik maak mij zorgen om mijn zoon want ik weet dat hij mij heel erg mist. Ik zal blijven knokken, als u dat maar weet!
Vader voor 11 jaar

Hoe kan jeugdzorg helpen? https://www.linkedin.com/embed/feed/update/urn:li:share:6487311632656666624

EÉN OUDER OORZAAK VAN OUDERVERSTOTING DOOR HET KIND.

fullsizeoutput_e6eGezonde ouders houden een kind niet weg bij de andere ouder na de scheiding. Ze weten hoe belangrijk het is dat kinderen opgroeien met beide ouders.

Kinderen zelf willen altijd hun beide ouders blijven zien en zullen nooit uit vrije wil kiezen tussen hun papa of mama. Als dit wel gebeurt is er iets goed mis.

Volgens deskundigen is bij de ouder die geen middel schuwt om de andere ouder uit te schakelen, met grote zekerheid sprake van een ernstige persoonlijkheids­problematiek met kenmerken van narcisme of borderline.

Lees het hele artikel: http://www.gevolgenvanvalseaangifte.nl/omstanders-kijk-niet-weg-van-ouderverstoting/

Advertenties

Auteur: Gérard Stokkink

Gerard Stokkink, lecturer body language & non verbal communication